13 Ekim 2007 Cumartesi

Kabuslar - Oda Oyunu

Açılan sayfada ok işareti var ona basıp devam ediyoruz. Orada oyun hakkında bilgiler var.Daha sonra close'a tıklayıp oyunu başlatıyoruz. Hayal gücünüzle çözüme ulaşmaya çalışıyorsunuz.
Oynamak için Tıklayınız

17 yorum:

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar ben çözdüm güzel bi oyun... Bi kaç ipucu verebilirim yeni başlayanlar için.Heykelin elindeki kesici aleti, sağ tarafta yerdeki kemiği alabiliyosunuz.Ve yerdeki gazetenin üzerindeki resim son sahneyle alakalı.Bu kadar yeter hadi kolay gelsin .Ha bu arada her yanlış tıklama kabusa dönüşüyor...

Adsız dedi ki...

Ya bu vatandaşlar oyuna ilk başladığımız yerde öylece bekliyolar deli oldum nereye tıklasam o mahluk çocuğa daha bi yaklaşıyo ve sonundada garibanım ağlayarak uyanıyo.Ben çıkamayacam bu işin içinden suma kardeş ordaysan biraz daha ipucu versen.

Adsız dedi ki...

Elinde kalan itemlere dikkatli bak sonrada gazetedeki resime.En büyük ipucu sana.Mantıksız gelebilir ama bi çocuk bu dimi rüyasıda çocukça işte...

Unknown dedi ki...

oyunu bitirdikte baska bölüm yok mu onu bitirince bitio

Adsız dedi ki...

Kemiği alıp soldaki yoldan gittim. Sonra köpeğe attım ve oradaki odalara girdim. Buradan sonra bir şey yapamıyorum.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar sağ yoldaki anahtarı almak için odalardan birinden aldığınız bir şey işe yarıyor. Ben de çözdüm. Teşekkürler. Oyun çok güzelmiş. Şimdi ikinciye geçiyorum..

Adsız dedi ki...

gerçekten güzel oyun, ip uçlarını okuyunca çözmek daha kolay, bence yeteri kadar ip ucu var, ben "gazetenin üzerindeki resim son sahneyle alakalı" yorumuna dikkat çekmek istiyorum, iyi eğlenceler.

akcayhakan dedi ki...

ya arkadaşlar herşey tamamda ben anahtarı bir türlü alamıyorum yardımcı olurmusunuz.

Adsız dedi ki...

Arkadaşım, bi şişman çocuk varya hani onun oyuncağını örümcek ağından kurtardıysan eğer , anahtarın ordaki ağaca o yarasa oyuncağı gönderiyosun kollar onu tutunca da sen anahtarı alıyosun. 0k?

simya dedi ki...

oyun çok güzel ama sonu nasıl geliyor yardım edin?şişman çocugu kurtardım,palyoçoyu kurtardım devamı nasıl?????????yardımmmmmmmmm!

Adsız dedi ki...

Simya kardeş köpeğin olduğu yerdeydi sanırım çöp tenekeleri vardı onu aldın mı?Aldıysan onu palyaçoya veriyosun gerisini getirirsin artık.Gazetede ki resim de bi müzik gurubu vardı hani ....

simya dedi ki...

arkadaşlar teşekkür ediyorum sonunda sonlandırdım. çokk güzel bir oyundu ikincisini mutlaka deniyeceğim

Adsız dedi ki...

ya palyoça nerdeee lütfen yazın sağolasınız

Adsız dedi ki...

Esra kardeş palyaço sanırım karanlık odadaydı ama onu görebilmen için diğer odadan meşaleyi alman ve karanlık odaya götürmen lazım...

Adsız dedi ki...

arkardaslar çoçuğun elinden nasıl alıyorum ya

Adsız dedi ki...

oyun ilk açıldığında heykelin elindeki kesici aleti alıyosun ya onunla örümcek ağına takılmış olan oyuncak yarasayı kurtarıyosun çocuk zaten kendi veriyo oyuncağı.

Adsız dedi ki...

bitirdim çok güzelll:)