14 Ekim 2007 Pazar

Dr.Stanley'in Evi - Oda Oyunu

Sonu çok ilginç biten bu oyunu herkesin oynamasını tavsiye ederiz. Oyun yüklendikten sonra en üstteki japonca yazıya tıklayıp oyuna başlayabilirsiniz.
Oynamak için Tıklayınız

23 yorum:

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar ben başladım. Kimse var mı yardımlaşabileceğim?
Arabanın sağ tarafından bir sopa aldım, en sağdaki ağaçtan kağıttan yapılmış uçağı düşürdüm.

Adsız dedi ki...

...uçağı düşürdüm, şifreyi kapıdaki yere yazdım,içeri girdim,içerde bulduğum anahtarlarla odalara girdim, en son mutfaktayım, ama çıkamıyorum, dışardaki köpeğe et veriyorum ama burada sıkıştım kaldım, üstadlara duyrulur, herkese kolay gelsin...

Adsız dedi ki...

Yukarıdan mavi bir anahtar aldım, aşağıdaki tuvaletten ise sarı bir şey aldım. Devam ediyoruz bakalım korku müzikleri arasında... Allah sonumuzu hayır eylesin.

Adsız dedi ki...

dnzl arkadaşım üstad sayılmam ama :), mutfaktan bi tabak bir parça et ve ocağın yanından dı sanırım bi şişe alıyosun (zehir midir uyku ilacı mıdır bilinmez)dışarda önce tabağı büyütüyosun üstüne eti koy sonra o şişedekini etin üstüne döküp köpekciğin önüne koyuyosun.Zavallım yiyince kendinden geçiyo sen yola devam....Hatırladığım kadarıyla böyleydi sanırım umarım yardımcı olabilmişimdir.

Adsız dedi ki...

Pardon...Şimdi oyunu açıp tekrar oynadım mutfaktan önce mumu alıyoz sonra eti, ilerleyip tabağı alıyoz, şişe ocağın değilde hemen tabakların solundaymış daha sonra söylediğim işlemleri yapıp köpeğin tabağı var ona koyuyoz.

dnzl dedi ki...

Teşekkür ederim, söylediklernin hepsini almıştım ama dışarıda hepsini birleştirmeyi denemedim,en kısa zamanda deniycem, bu arada yeni eklenen kabuslar 3 ü tavsiye ederim.

Adsız dedi ki...

en son telefonun yanında kaldım, elimde bir dosya var ama açılmıyor, telefonun kablosunuda taktım ama çalışmıyor, sanırım faturası ödenmemiş :)

simya dedi ki...

arkadaşlar çok basit olacak ama ben bu oyunlarla yeni tanıştım. dr.stanley in oyunu nasıl başlıyor sayfayı açıyorum maus hareket etmiyor yardım..........

Powerful dedi ki...

simya kardeş buradaysan yardımcı olabilirim. Oyunu açtım şimdi. Arabanın sağ tarafına dikkatli bak. Sonra evin sağıdanki ağaca git.kolay gelsin

Adsız dedi ki...

Dnzl kardeş ben bu oyunu bitirmiştim ama şimdi kaç kez oynadıysam sonunu getiremiyorum.Sana yardım edecektim güya.Yeşil odanın anahtarını bulamadım.Telin orda kalıyorum.En son telefonun kablosunu takınca telefonun altında bi kağıt görünüyo onu alıyosun ve oyun bitiyo ama ben o kağıdı alamıyorum bi türlü.

akcayhakan dedi ki...

arkadaşalar sizin yardımızla biraz ilerledim köpeği felan uuttum ama bazı odalara hala giremiyorum telefona yaklaşıyorum ama bişi yok birde kitaplık varya fil var hani üstünde onada yaklaşıyorum ama bişi bulamıyorum napıcam şimdi yaw

Adsız dedi ki...

Tam olarak nerde kaldın Akçayhakan .Yukarıda ki mavi odaya girebildinmi?

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar banyoda bulduğumuz evrak çantasını ve sıcak suyu (yada kahveyi) ihtiyar adama verince telefonun altından kimlik çıkıyor ve oyun bitiyor.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ben burda yeniyim çok komik ama ben anahtarı alamıyorum(maviyi)

Adsız dedi ki...

Mavi anahtarı alabilmek için önce pembe anahtarı almalısın ve sonra pembe çift kapıyı açın içeride diğer bir kapı daha var onuda açınca mavi anahtara ulaşıyorsun,kolay gelsin))

Adsız dedi ki...

köpeği nasıl geçiyorsunuz

Adsız dedi ki...

mutfaktan önce mumu sonra eti, ilerleyip tabağı , ve hemen tabakların solundan bi şişe alıyosun (zehir midir uyku ilacı mıdır bilinmez)dışarda önce tabağı büyütüyosun üstüne eti koy sonra o şişedekini etin üstüne döküp köpekciğin önüne koyuyosun.Zavallım yiyince kendinden geçiyo sen yola devam..

Adsız dedi ki...

ya ben uçağı düşüremiyorum ağaçtan ya sopayı da aldım ama yardım edin

kübra dedi ki...

ya arkadaşlar ben köpeği uyuttum sonra içeri girdim pembe odanın içine girdim bir anahtarla bi bardak buldum dışarı çıktım anahtarı kapılara deniyorum snra en üst kattaki mavi kapıya geldim düşüyo gibi oldum sonra topladığım nesneler koyboldu şimdi ne yapacam yardım edin!!!

kübra dedi ki...

ya gene ben nesneleri buldum ama şimdide bi ip veya koblo sanırım öyle bişey buldum şimdi ne yapacağımı bu koblonun ne işe yaradığını bana söylermisiniz

Adsız dedi ki...

banane yaa herkez tel.olduğu odaya gırıo bende gırdım ama diğerlerının elınde dosya var bende yok banane banane..

Adsız dedi ki...

ya sonuna kadar geldö evrak cantasını aldm ama adama weremyorm telefondanda bişi cıkmıo xD

Adsız dedi ki...

yeşil kapı nasıl açılıyor anahtarı nerde