14 Ekim 2007 Pazar

Kabuslar-2 - Oda Oyunu

Açılan sayfada ok işareti var ona basıp devam ediyoruz. Orada oyun hakkında bilgiler var.Daha sonra close'a tıklayıp oyunu başlatıyoruz. Hayal gücünüzle çözüme ulaşmaya çalışıyorsunuz.
Oynamak için Tıklayınız

18 yorum:

Adsız dedi ki...

Hımm oyunu bitirmek için daha kaç kez ölüceemmm.Yardımmm...

Adsız dedi ki...

6 7 kere öldükten sonra çözebildim,vazgeçmeyin çok sürükleyici bir oyun, oyun içinde oyun var, hiç bir ip ucunu kaçırmayın, ilk olarak soldaki yolu kullanın, başladığınız yerden 1, soldaki bölümden 6 tane ip ucu toplamanız lazım, oynayan herkese kolay gelsin.

Adsız dedi ki...

Ya gerçekten oyunlar çok güzel. ellerinize sağlık :)

Adsız dedi ki...

İpuçlarını topladım ama başka birşey yapamıyorum..sağ tarafta işe yaramıyorlar sanki

Adsız dedi ki...

isimsiz kardeş nerde takıldın ben burdayım

Adsız dedi ki...

Maymunu kurarabildik mi?

akcayhakan dedi ki...

Suma maymunu nasıl kurtarcam ya
fileyi serdim altına ama nasıl alcam maymunu ordan 1 tane kova var elimde 4 tanede hindistan cevizi okadar ne yapmam lazım ki yaw

Adsız dedi ki...

Akçayhakan hemen arkanda yada solunda bi dal olucak (Aşağı sarkmış duruyo yapraklı bişi) unu çekiyosun yukardaki taş yılanın kafasına düşücek.

Adsız dedi ki...

Bütün ipuçlarını topladım gerekli işlemlerini yaptım ama bitemiyorum neden

Adsız dedi ki...

İsimsiz kardeş ejdarhaları öldürdünmü?Hepsini 4 tane var orda.

simya dedi ki...

arkadaşlar bu ejderhalar nasıl öliiiii ben sonunu getiremedim

Powerful dedi ki...

Kardeş hindistan cevizlerini topluyorsun. Önce hindistan cevizini tıklayıp sonra ejderhanın ağzına tıklıyorsun. Maymunu kurtardıysan (maymun da hindistan cevizini ejderhanın ağzına tıkıyor.) Hangi ejderhanın ağzını tıkadıysan önündeki yola girebiliyorsun.

simya dedi ki...

arkadaşım ben o kısımları hallettim bana ondan sonrası için yardım edebilirmisin

Adsız dedi ki...

Simya kardeş tam olarak nerde kaldın.

Adsız dedi ki...

Kabus 2 nin tam olarak çözümü:
1 - ilk olarak oyunun ilk sahnesinden sol taraftaki odun parçalarını alıyosun.
2 - Sol taraftaki yola girip kovayı, fileyi alıyosun ,ağaca tıklayıp 4 hindistan cevizi alıyosun (her biri için ayrı tıklama)
3 - Oyunun sağ taraftaki yoluna gidip ipi alıyosun.Maymunun altına doğru fileyi koyuyosun.Ve hemen arkanda görünen yapraklara asılıyosun.Taş yılanın kafasına düşüyo maymun fileye.4
4 - İlk sahneye dönüp hind.cevizlerinden birini tıklayıp (sol arkadaki)ejderhanın başına tıklıyosun.Maymun cevizi o ejderhanın ağzına tıkıyo.Sende o ejderhanın önünden yola giriyosun.
5 - Karşına ateş çıkıcak onu kovayla söndür.Ordaki odun parçalarını al.Kablonun takılı olduğu yeri tıkla.'Click here' tıklayıp yanan ışıkları takip et.'You turn' dediği zaman o ışıkları sırasına göre sen yakıyosun .Bu işlem bitene kadar devam et sonunda fişi çekiyosun .Fİşin takılı olduğu ejderha ölüyo.Eğer sırayı şaşırırsan Oyun ışıkları başa alıyo...
6 - Sağ arkadaki ejderhanın ağzını tıkadıktan sonra içeride İpi yukardaki sarkaca takıyosun(gri sarkaç).İpe tıklayıp karşıya geçiyosun.Makası alıyosun.Fİşin olduğu yere tıklayıp gösterildiği şekilde ışıkları sırasıyla yakıyosun ejderha ölüyo.
7 - Sağ öndeki ejderhanın ağzını tıkayıp içeri giriyosun aldığın tahtalarla köprüyü tamamlayıp ışıklara geliyosun ve ejderhayı öldürüyosun.
8 - Sol öndeki yolda örümcek ağını makasla kesiyosun.Işıkları tamamlayıp ejderhayı öldürüyosun.Ve başlangıçta Çocuğa diş bileyen tepinip duran ne olduğu belirsiz şey çocuğa sarılıyo...(kurtarmasamıydık ne)...

simya dedi ki...

suma kardeş çok teşekkür ederim ben bu kadar açık yazmanı istememiştim ama sağol.. galiba oyunun bütün keyfini kaçırdım. ben o ışık oyununu çözememiştim üzgünüm

Adsız dedi ki...

yha sadece kırmızı ve sarı yanıo yapıom olmuo:S

Adsız dedi ki...

yaptım saolun:D:D