16 Ekim 2007 Salı

Kabuslar-4 - Oda Oyunu

Kabus oyununun mübtelaları için seri devam ediyor. Çözülmemiş yeni bir oyun. Bu oyunu ilk defa oynayacaklara ilk bölümden başlamalarını tavsiye ederiz.
Oynamak için Tıklayınız

9 yorum:

Powerful dedi ki...

He he he... Üstadları,hocaları görelim bakalım :)

Adsız dedi ki...

İşlem tamadır.Varmıydı başka..:)

dnzl dedi ki...

arkadaşlar ben üstad hoca falan değilim zaten sarı kilidin anahtarını bulamadım bi türlü, eksik olan birşey var ama ne ? şifreli bölümlere girdim oradaki oyunlarıda bitirdim ama başka birşey yapamıyorum neden acaba?

Adsız dedi ki...

Sarı anahtara gerek kalmıyo arkadaşlar boşuna aramayın.

dnzl dedi ki...

Evet sarı anahtarlık bir iş yokmuş, önce resimli oyunu sonra harfli oyunu oynayın o zaman sorun kalmıyor, eğer benim gibi önce harfli sonra resimli oyunu oynarsanız sarı anahtarda sarı anahtar diye öyle döner durursunuz işte :)

Adsız dedi ki...

Pembe anahtarlı odadan ne alcaz.
Solucandan nasıl kurtulcaz:(

harfli ve resimli oyun ne anlatın biraz yaw:(

Adsız dedi ki...

kardeş karanlık odaya girebildin mi ....Pembe odadan bişey almıyosun.Pembe odanın yanındaki odaya gir posteri tıkla yeni yol açılıyor.Ordan geç Robotu etkisiz hale getirecek kol var onu tıklıyoruz.Feneri al, deli olmadığı bi anda karanlık odaya girip feneri çocuğa veriyoruz o rada köşede duran ağzı bağlı çuvalı tıklıyoruz bi adam çıkıyo ve bize şifre veriyo...Çuvalı alıyoruz şifreyi unutmuyoruz ve ortalarda bir yerde renkli para var onu alıyoruz daha sonra lazım olacak ....Çuvalı kullanarak solucandan kurtulacağız bi deneyin bakalım ....Şifreyi robotun olduğu yede giriş için kullanıyoruz daha sonra bir yerde daha şifre var onu da solucanın geçmemize izin vermediği yerde kullanacağız harfli ve resimli oyunlar buralarda karşımıza çıkacak Ok?

Adsız dedi ki...

Solucanı halledip önce o odadaki oyunu bitir kardeş Şöyle bi ipucu vereyim çuvalı yukarıdan sarkan kancanın ucuna takıyoruz....

gizem dedi ki...

ben bitirdim millet