4 Kasım 2007 Pazar

Gizemli tiyatro 5 - Oda Oyunu

Gizemli tiyatro 5.bölüm.Gizemli maceranın yeni bir bölümü başlıyorİpuçlarını değerlendiren dostlarımızdan profösör kütüphaneye kadar gelir ve sonrası...Gizemi aydınlatmaya çalışın.Oyun yüklendikten sonra play tuşuna basın ve daha sonra regular game seçeneğini işaretleyin. Başarılar...
Oynamak için Tıklayınız

30 yorum:

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar ben epey ilerledim benden başka oynayan var mı?

Adsız dedi ki...

Sol ve sağ taraftan numaralı şeylerden bi kaç item topluyoruz.

dnzl dedi ki...

Ben varım :) ikimizden başka oynayan yok zaten :) sağ ve sol taraftan 5 item topladım 4 tanesi aynı cins, bunların numaraları önemli yukardaki dişlilerdeki şifre için, bundan önce aşağıdaki dişleleri harekete geçirdim, yukardaki şifre çözülünce salonun ortasındaki düzenek biraz hareket etti ama başka birşey yapamadım, sen ne durumdasın suma?

Adsız dedi ki...

O topladığın aynı cins itemler birleşiyo dnzl.yukarı çıkıp sola git orda yörüngede bi tane gezegen eksik. Bence ziyaret eden oynayan varda bizim gibi paslaşan yok :)

Adsız dedi ki...

Bitti....Önemli bi organ daha bulduk.Tabiki to be contunied

dnzl dedi ki...

suma teşekkürler sayende bitti.

Adsız dedi ki...

arkadaslar üst kattaki düzenekte kaldım şifre sanırım çözen varmı ???

Adsız dedi ki...

yok bende orada kaldım sen alttaki dişlileri ne yaptın

Adsız dedi ki...

Aldığın itemlerin sayılarını ayarlayacaksın çerkez kızı topladığın itemlerin numaralarını not almayı unutma.İsimsiz kardeş alttaki çarkları öyle ayarlıyosun ki hepsi dönecek..Ok?

Adsız dedi ki...

suma arkadaş yani nasıl dönüyorlar kumandayı mı kullanacam sadece belli bir sayısımı vardır yoksam

Adsız dedi ki...

atalentes tam olarak sorunu anlayamadım.Dişlilerin hepsi dönecek şekilde ayarlıyosun.aşağıdaki dişlileri kastediyorum ben bu oyunda kumanda falan hatırlayamadım şimdi oyunu açıp tekrar bakacağım.
Sorun bu deilse biraz daha açık yazarsan sevinirim.

Adsız dedi ki...

atalantes kardeş aşağıdaki dişlilerin yanındaki kolları kullanarak dişlileri ayarlıyoruz herbir dişlinin bağlantısını doğru ayarlayıp dönmesini sağlayacağız.Kumandadan kastınız kollu düzenek ise evet onu kullanacağız.

Adsız dedi ki...

Kolları şöyle ayarlıyoruz arkadaşlar ; kolların hepsini aşağı indiriyoruz baştan dördüncü kol ortada kalacak o zaman çarkların hepsi dönüyor.Ok?

Adsız dedi ki...

Daha sonra yukarda toplanan itemlerin numaralarını ok işaretleri österecek şekilde ayarlayıp ortadaki düğmeye basıyoruz.Gezegenleri sıraya koyuyoruz.

muhafız dedi ki...

arkadaslar asağıdaki dişlileri harekete geçirdim

sağda ve solda hiç bir item bulamadım sadece W.11 aldım
diğerlerine tıklayınca oyun bitiyor
lütfen yardım

Adsız dedi ki...

muhafız kardeş online mısın?Sağdan ve soldan toplayacağın itemlerin hepsi aynı renkte ve aşağı yukarı hepsi aynı şekil diyebilirim.Bir kitap ve 4 item alıyosun.Ok?Biraz bakarsan dikkatlice bulursun.
Bir ipucu ; gemi olan bölmeden başla.Alacağın iteme dikkatli bak gerisi gelir.

muhafız dedi ki...

suma kardes itemleri aldım yukarı çıktım çarkları bu sayılara göre ayarladım hiç bir değişiklik olmadı
sadece ortadaki gezegenler yer değiştirdi burda kaldım

Adsız dedi ki...

suma arkadaş aşağıyı hallettim. yukarıdada dediğini yaptım gezegenler dönüyor. ama bişi olmuyo. bir de w10 mu yoksa w11 mi oku göstercek çok pardon karışık yazdıysam

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar en dıştaki gezegen yok. Bunu farkettiniz mi? Elinizdeki itemleri kullanarak eksik gezegeni oluşturacağız. Verilen numaralardan birisi gezegeni balkonun soluna yaklaştırıyor. Balkonun en soluna geçip itemleri boş yörüngeye koyup tamamlıyoruz.

muhafız dedi ki...

suma kardes sol tarafa geçiyorum adam bakıyor duşunuyor gezegeni göremiyorumki...:(

Adsız dedi ki...

Muhafız kardeş oyuna ilk başladığımız yerden sağ ve sol koridorlardan topladığımız birbirine benzeyen 4 item varya onları birleştirerek gezegen oluşturacağız.

Adsız dedi ki...

bundan önce yazdığım mesaj eksik olmuş.Boş Yörüngeyi balkona yaklaştırıyoruz.
' Arkadaşlar en dıştaki gezegen yok. Bunu farkettiniz mi? Elinizdeki itemleri kullanarak eksik gezegeni oluşturacağız. Verilen numaralardan birisi gezegeni -( GEZEGENİ DEĞİL YÖRÜNGEYİ ) (YANLIŞ YAZMIŞIM ) - balkonun soluna yaklaştırıyor. Balkonun en soluna geçip itemleri boş yörüngeye koyup tamamlıyoruz'

Adsız dedi ki...

bu gezegenler sıraya girdi ama bir direk boş bide bu itemler nerede ve nasıl birleşiyor yani ne zaman biraraya geliyorlar

Adsız dedi ki...

sumaaaa oley bittii ya şükür çoook sağolasın

Adsız dedi ki...

tebrikler....

muhafız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
muhafız dedi ki...

çok tşk sonunda bittii............


ama gizemli tiyatro 6 yok ne oldu acep sıra ondaydı

Adsız dedi ki...

ya aLLah aŞkIna itemLeri aLdIm dişLiLeri yaptım hepSi çaLıŞıo ama gezegenLerin fiLan haReket Ettiği yOk ayRıca ne ya ßu neRde ßirLeŞtiriCez itemLeri ßişi anLamadIm pLSs yaRdımcı oLun :(

Adsız dedi ki...

Heh Sonunda oLdu :S

melek dedi ki...

lütfen yardım et suma kardeş bu itemleri birleştiremiyorum. balkonun en soluna gitmek isteyince adam orda durup düşünüyor lütfen yardım et
(ayrıntılı bi şekilde:)