4 Kasım 2007 Pazar

Kabuslar - 5 - Oda Oyunu

Kabus oyununun mübtelaları için seri devam ediyor..Orjinal adı Nightmares Adventure olan bu oyunu herkese tavsiye ediyoruz.

Oynamak için Tıklayınız

28 yorum:

dnzl dedi ki...

Buda diğerleri gibi güzel bir kabus oyunu :) inş. kabusumuz haline gelmeden çözeriz :) henüz çok ilerleyemedim kazanın içine atmam gereken sonuncu itemi bulamadım, birde aynalı odada aynalar birbirine ışık yansıtıyor ama bundan da birşey çıkaramadım, çözen varsa birazcık ipin ucundan kıyısından rica edeyim:)

Adsız dedi ki...

dnzl kardeş ben biraz ilerledim geldiğim yere kadar sana anlatmaya çalışayım.Yada ipucu vereyim.Son kazanın içine atacağın itemin yeri değişiyo bazen kurbağaların olduğu yerde bazende başka bölümde çıkıyo.Yerde bulunuyo taş gibi bişey olacak.
O ışıklı bölümede, ortalıkta gezinen küçük süpürge gibi bişey var hareketli onun üstüne tıkla daha sonra çiçeğin olduğu bölümde onun sağ tarafına (Bize göre sol) koy toprağa ekiyoz galiba.Sonrada ışıkları o ektiğin toğuma düşecek şelide ayarlıyosun o zaman o büyüyor çiçek ona sarılıyor arkasından yeni bi yol açılacak ordan giriyosun .Takılırsan yazarım.Ben biraz daha ilerledim tıkandım.

Adsız dedi ki...

pardon ya kazanın içine atacağın son şey çiçeğin arkasından gireceğin odada bulunuyor .Ben kendime göre cevap yazmışım ben en son daha önceki yorumda yazdığım şeyi kullanmıştımda.:)

dnzl dedi ki...

suma senin dediğin yerden 4. itemi aldım kazana ilave ettim, kazanı ocakta pişirdim, bir şişe iksir oldu,bu arada örgü makinasının içindeki pili aldım teşekkür ederim,iksiri 6 tane yaratıktan biri "ağzının sularını (sana lazım olacak)akıta akıta" içiyor ve sana birşey veriyor,heycanı kaçmasın devamını sana bırakıyorum, aslında sende biliyorsun bu oyunların sonundaki mutlu son beni düşündürüyor :) yani çocuğa yardım etmek iyimi kötümü bilemedim :)

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar kazana itemleri attım ama sonrasında bişey olmadı iksiri nerden aldınız.

Adsız dedi ki...

Saolasın dnzl sayende bende bitirdim.lalezar kardeş gereken itemleri kazana koyduktan sonra kazanı şömineye sürükle o zaman sana iksir veriyo.Yanındakini deilde altta itemlerle beraber görünen kazanı.

Adsız dedi ki...

Bu ne yav ben hiç bişi yapamadım.Sürekli ölüyom.

sinem dedi ki...

slm arkadaslar bu kazana atılacak olan göz biçimindeki ıtem nerde????ne olur yardım edın

Adsız dedi ki...

6 Tane kurbağalı bölüme gel. Onlardan patlak gözlü olanın gözüne tıklıyor ve gözünü alıyorsun. Biraz insafsızca ama :)

Adsız dedi ki...

ben bu son pili bulamadım ya???

Adsız dedi ki...

tamam çözdüm olayı

Adsız dedi ki...

slm.arkadaşla çiçeğin arkasındaki odaya girdim pili aldım ama kazanın içine atacağım yiyeceği bulamadım nerede olduğunu söylermisiniz.

Adsız dedi ki...

ben uğraştım ama bulamadım.yardım edermisiniz.

Adsız dedi ki...

slm.mumların hepsini yaktım ama hiç birşey olmadı.odadaki mumlar ne işeyarıyor

Adsız dedi ki...

arkadaşlar buzdolabın içinden alıyosunuz kazanın içine atılacak yiyeceği...Arkadaşlar mumların hepsini söndüreceksiniz...:)

Adsız dedi ki...

mumların hepsini nasıl söndürecez????

Adsız dedi ki...

hepsini söndürdüm ama 1tane sönmeyen mum kaldı.neyapayım

Adsız dedi ki...

isimsiz kardeş bir tüyo vereyim bi sn. oyunu açmam lazım burda bende çok uğraşmıştım...

Adsız dedi ki...

Arkadaşım mumları gösterdiğinde eğer yanan mumların şekli (ortadaki -yukarıdan aşağıya doğru- 3 mum hariç)Kenardaki mumlar yanıyorsa dene.Bunu elde etmek için ok işareti ile bu mum şeklini yakalamaya çalış.Tam sağ ve sol mumlara tıklarsan mumların hepsi sönüyor. Karişik olmadı inş.Bi dene bakalım olmazsa bi daha anlatmaya çalışacağım ok?

Adsız dedi ki...

yavhu ben 2.pili bulamıyorum.2. pil nerde acaba, söylermisiniz.

Adsız dedi ki...

isimsiz kardeş yukarıdaki bütün isimsiz ler senmisin? Mum olayını çözmeye çalışan kişi ile aynı kişimi yani? Eğer iksiri yapmış ve sahibine içirmişsen kazanı tekrar doldurdun demektir .Kazanın içindekini şömineye dök Bi başka yol açılacak İkinci pil orda kolay gelsin.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar o bıçakların arasından pili nasıl alıyosunuz söyleyebilir misiniiz deli oldum ya o pili bi alamadım 2. pili aldım o bıcakların arasındakinin nası alınacağını bulamadım:(

Adsız dedi ki...

isimsiz kardeş buzdolabın kilidini açınca onu da itemlerinin arasına kat.Zira İlk pili onun yardımıyla alacaksın.Çözemezseniz daha açık yazarım tadı kaçmasın çözecek arkadaşlar için...

Adsız dedi ki...

bitirdim arkadaşlar yorum sahiplerine bol teşekkür :)

Adsız dedi ki...

şöyle en baştan açık bir şekilde anlatsanız?

atlas dedi ki...

slm ben kazanın içine atacağım kremaya benzeyen maddeyi bulamadım. nereden alacağız? şimdiden teşekkürler

Adsız dedi ki...

ben o ilk pili nasıl alacağımı bulamadım yardımlarınızı bekliyorum

Adsız dedi ki...

syn isimsiz arkadaşşım o yanından kaçan küçük şey varya onu yakala daha sonra o çikeye git onun solunda bir boşluk (karalı9 bulucan dikkat et çok küçük onu oraya kkoy ve aynaları oraya göre ayarla ve çiçek ona sarılıcak ve kapıdan gircen orda mumlar var onlara tıklar mumlara tıklayarak bütün munları söndürmeye çalış bu arada buz dolabından aldığın kilidi örgünün sağındaki mekeanimaya bırakırsan pili alırsın ilk geldiğin yere git yanan balkabağına tıkla
mumalmış olmalısın mumla şömmineyi yak ve tencereye yarım elmayı ve bütün aldıdın malzemeleri at tencereyi şömineye koy aldığın iksiri kurbalardan birine dök ve kumandayı al pili içine yerleştirikinci pili bulmak için iksir içirdiğiniz kurbağının yanına gidip köpeğe benzer kazanı üstüne tutun size salya verecek onu alarak ateş yaktığımızşömineye gidip salyayı üzerine dökün ateş sönücek söndükten sonra yukarı çıkın orda hayaletler olcak onun için mumu üzerlerine tutun yok olacaklar sonra ikinci pili alın ve telsize takın sonra ilk başladığınız yere gidip telsizi cadının üzerine tutun ve cadı iyi biri olucak ve oyun bitecek iyi eğlenceler