6 Kasım 2007 Salı

Gizemli tiyatro 7 - Oda Oyunu

Gizemli tiyatronun 7.bölümü.Olayı hep beraber çözümleyelim.Oyun yüklendikten sonra play tuşuna basın ve daha sonra regular game seçeneğini işaretleyin.
Oynamak için Tıklayınız

21 yorum:

Adsız dedi ki...

arabadan ip aldım, Sol taraftakı kuşu aldım ortada havuz gibi birşey var onun üstüne koydum kuşu.Etrafta işaretler var ama çözemedim daha sanırım onlarla şifre bulmak gerekiyo.Kuşu koyunca sağa sola hareket ettirebiliyoz düzeneği.Du bakalım ne yapıcaz daha....Şimdilik bu kadar benden ...İlerleyen varsa yardıma hayır demem :)

Adsız dedi ki...

şifreyi buldum aşağıya doğru bi merdivenli yol açıldı indim ama kaldım orda tıkandım.Şifre için oyun açıldığında adamların arkasında sağtarfta bi duvar ve daire şekli var orda kuş resmi ve ipucu verilmiş.

Adsız dedi ki...

Bitti sonunda...Merdivenden inince sağ tarafta bir tane haç var onunla dışarda bişeyler yapmalısınız ki yol açılsın kolay gelsin arkadaşlar...

Adsız dedi ki...

Biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? Çözümü tam olarak bulamadım.

Adsız dedi ki...

Nereye kadar geldin ekrem_d kardeş.

dnzl dedi ki...

Kuşu havuzun ortasına koyup etrafındaki daireleri çevirerek üsttekini ok işaretine, alttakinide ters W gibi olanına getirin kuşa tıklayın aşağı yol açılıyor, sağ taraftaki haçı alıp yukarı çıkın, yukarda bir tane daha yol var ekranın aşağısına doğru oraya gidip soldaki heykelin alt bölümüne tıklayın orada işaretlerin sıralaması verilmiş (ben onu şifreyi çözdükten sonra buldum) etraftaki direklerde de haç işareti var aşağıdan aldığınız haçı direklere doğru sürükleyin mausunu hareket ettirdikçe haç işareti dönüyor şekillerin sıralamasını hatırlayın doğru işarete denk gelince haçın ortasına tıklayın, her neyse ben buraları geçtim aşağıdaki mezarlardan ip uçlarını topladım tekrar geri geldiğim yola döndüm gözlüğümü taktım duvardaki ip ucunu alamıyorum ne yapmam lazım gelir usta bi yardım et :) saygılar...

dnzl dedi ki...

okları iple bağladım yayı elime alıp okları karşılıklı iki duvara attım gittim ordaki ip ucunu alırken bina tepeme çöktü, ben nerde yanlış yapıyorum yada neyi eksik yapıyorum? sesimi duyan yokmu? :)

dnzl dedi ki...

Hay Allah kolyeyi takmayı unutmuşum yardımlar için çok sağolun :))) artık gizemli tiyatro 8'de görüşürüz...

Adsız dedi ki...

kardeş ben mesajı görene kadar sen olayı çözmüşsün zaten .:)).8 e bi bakta ben canavarı öldüremedim
:( beni sevindir emi.

Adsız dedi ki...

ipi oklara bağladım ama yayı elime alamıyorum bi türlü ya off

Adsız dedi ki...

*ya ben ikinci mezara tıklıyorum açılmıyor tıkandımı ne

Adsız dedi ki...

valla bitti ama siz olmasanız çooook zooordu sağolun arkadaşlar

Adsız dedi ki...

ya arkadaşlar şu yayı elinize nası alıyosunuz ya yardımm

muhafız dedi ki...

evt bende cemre kardes gibi yayı elime alamıyorum lütfen yardımmm

Adsız dedi ki...

okları ipe bağladıysanız arkadaşlar sadece yaya tıklamanız yeterli...kendisi alıyor zaten, sonra okları sürükleyip eline veriyosunuz elemanın ok?Oku kendisi fırlatoyo sonra tekrar diğer oku sürüklüyosunuz devamı geliyo...Kolyeyi takmayı unutmayın bina tepenize çöker arkadaşlar....

Adsız dedi ki...

benim yaya hiç bi şekilde müdahalem olamıyo ya neden bilmiyorum yaya hiç bi şekilde tıklayamıyorum gözlüğede yaaaa:(

Adsız dedi ki...

arkadaslar ben bu oyunu uzun zamandr oynuyrm.ama sadece 1.sinin sonuçlamştm..szin ssayenizded hepsinide bitirdm..rahatladm...ooohhhhh :)

Adsız dedi ki...

girişte yayı geç adama sürükle.sonra arabanın arkasımdan aldıgn ipi sürükle..haçlarla 5 yer açıldı yaaa..onların 3.sine gelince oka tıkla..sonra yayı al..

Adsız dedi ki...

ohhh ya sonunda bitti arkadaşlar yardımlar için sağolunuz:)

sena54 dedi ki...

ipi nasıl okalra bağlıyorsunuz banada anlatın lütfenn

Adsız dedi ki...

ezgi dedi ki...arabadan ip aldım sonra da kuşu havuzun üstüne koydum amahiç birşey olmadı