1 Aralık 2007 Cumartesi

Steppen Wolf 1 - Macera Oyunu

Sarbakan dan yine çok güzel ve sürükleyici bir macera oyunu...İlk bölümü oynayın daha sonra gerisi kendiliğinden gelecek...Kolay gelsin.Shift + Oklar koşma, Oklar Yürüme, Space Bar aksiyonlar, Ctrl kısa atlama, Shift + Ctrl uzun atlama, S oyunu kaydetme, L kaydedilmiş oyunu açma. Sağ üst köşedeki küçük mavi ekrandan hangi itemi kullanacağımızı seçiyoruz, aktif item sol alt köşede gözüküyor. Oynamak için Tıklayınız

4 yorum:

Adsız dedi ki...

ilk bölümü bitirdim arkadaşlar.Vatana millete hayırlı uğurlu olsun...:)

dnzl dedi ki...

Tebrikler üstad, ben geminin arka tarafına geçtim, şişeyi aldım ama botu aşağı indirmek için ne kullanılacak bulamadım aslında ben define oyunlarına dönsem iyi olacak :) birde bu oyunda itemleri almak için "space bar" tuşunu kullanmak gerekiyormuş onuda biraz geç anladım :)

Adsız dedi ki...

arkadaşına ilacı vermen gerekiyor.Üst katta kaptandan ilacı alıyosun o arka taraftan aldığın şişe ile ilacı birleştirip arkadaşına veriyosun.İtemlerin olduğu pencerede şişeyi seç sonra göstergeden ilacı gösterip mause yardımıyla birleştir.Ama bu işlemi gösterge açıkken yapıyosun.Ben epey uğraşmıştım bulana kadar.

Adsız dedi ki...

Yeni başlayanlar için ilk ipuçları

İlk başladığımız yerden ipi alıyoruz, Oklardan kurtulmak için yanımızdaki sandığın üst kapağını alıyoruz daha sonra ilerleyip geminin odasına giriyoruz...

Odaya girince masanın üstünde anahtar var onu alıyoruz.Yerden Küçük halter (dambıl) i alıyoruz ve yangın tüpünü olduğu yere gidip boşluk tuşuna basıyoruz.

Kolay gelsin.